Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Και άλλο βραβείο... απο την Κυριακή

 Καλημέρα σας !!!

6:25 π.μ έγραφε το ρολόι που έχω στο κομοδίνο μου.
Ξυπνάω! Φτιαχνω καφεδάκι και ανοίγω τον υπολογιστή. Μπαίνω που αλλού !!! στο blogger. Πάω στα σχόλια της τελευταίας μου ανάρτησης και έκπληξη- τι βλέπω:
''Λοιπόν,αγαπημένη,ντύσου,φτιάξου,ετοιμάσου κι έλα από το φτωχικό μου. Πήρες βραβείο και δεν το ξέρεις!'' με καλούσε η Κυριακή απο το Χειρός επιχειρήματα.

Και αυτό έκανα: ντύθηκα, βάφτηκα, στολίστικα, αρωματίστηκα και πήρα το δρόμο για το σπιτάκι της, για να την ευχαριστήσω που με τίμησε και να πάρω λάφυρο το βραβείο Νο 2 που μου έφερε και αυτό πολύ χαρά...

Κυριακή σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες και μου έδωσες βραβείο και ξέρεις μ' αρέσουν πολύ τα βραβεία!!!


7:00 π.μ Τώρα ο κανονισμός επιβάλλει να σας πω 11 πράγματα για την αφεντιά μου.

Δεν προλαβαίνω όμως τώρα. Έχω πολλές δουλειές σήμερα...πάω να ξεκινήσω και όποτε βρω χρόνο συνεχίζω την ανάρτηση...

11:45 π.μ Είδα καλή μέρα και είπα να κάνω γενική. Μα τι το ήθελα !!! κατέληξα να πλήνω όλες τις κουρτίνες του σπιτιού συν κάτι φλοκάτες που έχω στην κρεβατοκάμαρα... βρίσκονται όλα απλωμένα στο μπαλκόνι και ανεμίζονται ... Τρέχω να προλάβω τη λαική και το σούπερ μαρκετ... μετά μαγείρεμα κλπ κλπ αγχωθήκατε; εγω ναι... τρέχωωωωωωω...

2:30 μ.μ Τώρα ξεμπέρδεψα και είπα να ξεκουραστώ λιγάκι. Ας συνεχίσω την ανάρτηση που άφησα στη μέση....

Δεν δυσκολεύομαι να βρω τι να σας πω γιατί μιας και είμαι σχετικά καινούργια στη γειτονιά δεν ξέρετε και πολλά για μένα. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να μάθετε λίγα πράγματα παραπάνω...

Ας ξεκινήσω λοιπόν να περιαυτολογώ:

1) Όνειρο μου ήταν να σπουδάσω Βιολογία..που παραμένει όνειρο. Έδωσα πανελλαδικές και πέρασα στο τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος απο όπου και πήρα πτυχίο. Δούλεψα με  συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε δασικές υπηρεσίες αλλά τελικά με κέρδισε η  εκπαίδευση.

2) Σιχαίνομαι το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό και την ειρωνία.

3) Έμαθα ποδήλατο φέτος στα 37 μου και μέσα σε μια μέρα. Απίστευτο; και όμως αληθινό! Μια φορά είχα δοκιμάσει να κάνω όταν ήμουν φοιτήτρια και έφαγα μια τούμπα ξεγυρισμένη. Το Νοέμβριο αγοράσαμε ποδήλατα με την προϋπόθεση αν δεν καταφέρω μέσα σε ένα μήνα να μάθω, να το επιστρέψω στο κατάστημα. Αυτό ήταν! Την ίδια μέρα σουλατσάριζα με το ποδηλατάκι μου. Το έχω λατρέψει.

4) Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά... το αγαπημένο μου είναι το σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια.

5) Είμαι καπνίστρια... και δεν μπορώ να το κόψω, μου αρέσει το άτιμο. Τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό το έχω ελαττώσει αρκετά.

6) Έχω κάποια κολλήματα όπως φοβάμε το σκοτάδι. Το βράδυ για να κοιμηθώ θέλω έστω μια χαραμάδα για να μπαίνει φως. Κάποτε δεν έμπενα σε αεροπλάνο αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα. Αποφεύγω τα ανσανσέρ... και αν ανέβω μέχρι να φτάσω έχω αλλάξει χίλια χρώματα.

7) Είμαι αναβλητική. Τελευταία βρίκα ένα καλό κολπάκι που με έχει βοηθήσει. Γράφω σε χαρτί τις δουλειές που έχω να κάνω κάθε μέρα και όταν τελειώνω κάποια την διαγράφω και πάω στην επόμενη. Έτσι έχω βάλλει μια σχετική τάξη στη ζωή μου.

8) Δεν ντέπομαι να ζητήσω συγνώμη όταν έχω άδικο και κάνω δεκτή τη συγνώμη των άλλων.

9) Είμαι πολύ ήρεμη και υπομονετική, για να αρχίσω να φωνάζω πρέπει να φτάσω στα όρια μου-πράγμα πολύ σπάνιο.

10) Μου αρέσουν οι αλλαγές... γενικά στη ζωή μου. Έχω πειραματιστεί σε διάφορα χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, στο σπίτι συχνά αλλάζω διακόσμηση.Επίσης συχνά αλλάζω και τόπο διαμονής (λόγω επαγγέλματος συζύγου), εργασιακό χώρο και γενικά συχνά - πυκνά με πιάνει ένας αέρας ανανέωσης.

11) Δεν έχω αποκτήσει ακόμα παιδάκι και αυτό με πληγώνει...πολύ... πολλές ατυχίες, πολύ κλάμα, έχω προσευχηθεί πολύ, έχω θυμώσει πολύ, έχω ζηλέψει, έχω ελπίσει πολύ, έχω απογοητευτεί πολύ, το έχω φιλοσοφήσει πολύ.... Ένα μείγμα απο θετικά και αρνητικά συναισθήματα, που μόνο όσοι τα έχουν περάσει μπορούν να καταλάβουν...

3:30 μ.μ ουφφφφ κουράστικα. Τελικά είναι πολύ πιο δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου απο όσο φαντάστηκα. Πάω να ξαπλώσω λιγάκι...

6:30 μ.μ Δεν σηκώθηκα τώρα απο το χουζούρι μου... έχω ώρα... αλλά είχα κάτι ξεμπερδέματα με τις κουρτίνες που ήθελαν να σιδερωθούν και να κρεμαστούν και πέρασε η ώρα. άσχετο! πόσο άσχημο δείχνει το σπίτι χωρίς κουρτίνες...

Έφτιαξα απογευματινό καφεδάκι και ήρθα να μοιράσω το βραβείο σε 11 blogs.

Όσοι το έχετε ήδη λάβει δεν πειράζει: ξαναπάρτε το! και ξαναγράψτε 11 πράγματα για εσάς! (αυτό ακούγεται σαν τιμωρία). χιχιχιχιχ

Και το βραβείο πάει, με τυχαία σειρά:

1) στο γλυκό μας Δελφινάκι απο την όμορφη Κύπρο  http://delfinaki-sunset.blogspot.gr/
2) στην κυρία Αχτίδα που πολύ μου αρέσουν οι δημιουργίες της http://aktida.blogspot.gr/
3) στη Μαριάννα http://decoup-art.blogspot.gr/ για να γίνουν δυο τα βραβεία της.
4) στην συντοπίτισα μου Αρετή  http://aretiboboti.blogspot.gr/
5) στη Ράνια  http://okosmostisranias.blogspot.gr/ για γίνουν και αυτής δυο τα βραβεία της.
6) στη Σόφη http://osaferneionous.blogspot.gr/
7) στην αγαπημένη Σίσσυ http://weddingschicandcheap.blogspot.gr/
8) στη Dimi http://decdimisaussi.blogspot.gr/ με τις όμορφες δημιουργίες και τις όμορφες φωτογραφίες.
9) στην Ελένη http://stamonopatiatisfantasias.blogspot.gr/
10) στη Χαρά http://kantomagapi.blogspot.gr/
11) στη Μαρία http://merrymarystories.blogspot.gr/2013/04/blog-post_14.html που είναι καινούργια στη γειτονιά.

Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον!!!

Εδω θα τελειώσω την ανάρτηση για να πάω να ειδοποιήσω τα κορίτσια οτι πήραν βραβειάκι.

Σας φιλώ!!!
Καλό απόγευμα









 

33 σχόλια:

  1. Έχουμε αρκετά κοινά γλυκιά μου, παίρνω το βραβειάκι μου, λέω ευχαριστώ και φέυγω γιατί έχω τα δύο εγγόνια μου σήμερα να κυνηγώ από το πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου για το βραβείο. Προηγήθηκε η Λίνα, έτσι το έχω εις διπλούν.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει Ελένη μου. Έτσι και αλλιώς αυτά τα βραβεία είναι θεωρώ μια ένδειξη εκτίμησης... γιαυτό και στο έδωσα. Άσχετα αν το έχεις ήδη ή όχι. Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Να χαρείς το βραβέιο σου...χαίρομαι που έμαθα κάποια πράγματα για σένα.. δεν είμαι ακατάδεκτο, αλλά το δελφινάκι έπαψε να δέχεται βραβειάκια, ντρέπεται γιατί δεν κάνει κάτι σημαντικό ή διαφορετικό..έχω και σχετικό εικονάκι στο σπιτάκι μου.. Ευχαριστώ όμως πολύ για την σκέψη να τιμήσεις το φτωχικό μου.Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ήξερα Δελφινάκι. Παρόλαυτά εγώ στο δίνω το βραβειάκι γιατί είσαι πολύ γλυκιά. Φιλιά!!!

      Διαγραφή
    2. Μπα όχι,τίποτε δεν είμαι...
      Ξεχασα να σου ευχηθώ να σε βοηθήσει ο Θεός να αποκτήσεις ένα καλό και υγιές παιδάκι

      Διαγραφή
  4. Χριστινάκι μου σού εύχομαι κοριτσάκι μου πολύ σύντομα νά αποκτήσεις τό παιδάκι πού ονειρεύσαι!!Θά γίνη!!Θά δείς!!Μού αρέσουν πολύ οι απαντήσεις σου!Συμφωνώ μέ τήν 2η καί τήν 5η!!Τώρα πρέπει νά μάθη ποδήλατο καί η κόρη μου στήν Ολλανδία!!Χά χα!!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!Νά τά χιλιάσης!!Τό αξίζης!!Σέ ευχαριστώ πού μέ επέλεξες!!Μέ μεγάλη μου χαρά τό αποδέχομαι(τό δεύερο πού μού δίνουν σήμερα!!)!!Μεγάλη μου τιμή!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Dimi να με αξιώσει ο Θεός. Η κόρη σου θα μάθει πιο ευκολα στη Ολλανδία ποδήλατο. Εκεί και καλύτερο δίκτυο ποδηλατόδρομων υπάρχει και κυκλοφοριακή αγωγή. Οχι σαν εδώ που αντιμετωπίζουν σαν εξωγίηνους τους ποδηλάτες και κυνδινεύουμε απο την απροσεξία πολλών. Τρέμει η ψυχούλα μου καθε φορά που βγαίνω σε κεντρικό δρόμο...

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου! Φιλάκια και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια Χριστίνα μου για το βραβείο , το αξίζεις άλλωστε . Θα σταθώ στην τελευταία σου απάντηση , σου εύχομαι σαν μητέρα σύντομα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα όμορφο μωράκι . Μη χάνεις την ελπίδα σου .
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε το Χριστινάκι που φοβάται το σκοτάδι!!!Μα καλά,εδώ κάνεις ποδήλατο και φοβάσαι το σκοτάδι?hellooooooo!!!!!!!
    Φιλιά ,μωρό μου, και μη φοβάσαι ΤΙΠΟΤΑ!Όλα στην ώρα τους γίνονται,ούτε στιγμή νωρίτερα,Εσύ απλά κάνε FOCUS!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω ξεπαεράσει πολλές φοβίες που είχα π.χ. με τα σκυλιά, με το αεροπλάνο αλλά αυτό με το σκοτάδι είναι κόλλημα... που δεν ξεπερνιέται. Έστω μια μικρή χαραμάδα... μου αρκεί για να πάιρνω οξυγόνο!!!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ για το βραβειάκι...
    Πολύ το χάρηκα που έμαθες ποδήλατο... Εγώ και που ξέρω από μικρή, πλέον ενώ το θέλω πολύ δεν βρίσκω παρέα να πηγαίνω τις βόλτες μου! Μάλλον πρέπει να ξεκινήσω να πηγαίνω μόνη μου... Αν ήσουν κοντά θα σου έλεγα να πηγαίνουμε μαζί...χιχιχι.
    Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσεις γρήγορα ένα μωράκι! Θετική ενέργεια πάνω από όλα! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την ευχή...
      όσο για το ποδήλατο κάνε και μόνη σου βολτίτσες. είναι καλή εκτόνωση...
      Καλό απόγευμα

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα! Να χαρείς το βραβειάκι! Χάρηκα που σε γνώρισα λίγο καλύτερα μέσα από αυτό... διαπίστωσα πως έχουμε πολλά κοινά (2,5,8,10,11...)

    Καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ- πολύ. Όσο για τα πολλά κοινά που έχουμε είδα πριν απο λίγο τις δικές σου σχετικές αναρτήσεις και διαπίστωσα ότι έχουμε ακόμα περισσότερα...
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
  10. Χριστίνα σ΄ευχαριστώ που με σκέφτηκες για το βραβείο, συγχαρητήρια για την υπομονή σου να γράψεις μια τόσο μεγάλη ανάρτηση και να μοιραστείς μαζί μας της συνήθειες σου, τις σκέψεις σου και τις επιθυμίες σου.
    Εύχομαι να έρθουν όλα όπως επιθυμείς και επειδή μάλλον είσαι πεισματάρα θα καταφέρεις και τα πιθανόν ακατόρθωτα, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.
    Φιλάκια πολλά Σίσσυ.
    ΥΓ.
    Από ότι κατάλαβες δυσκολεύομαι με τις αναρτήσεις, θέλει πολύ χρόνο κάτι που αυτό τον καιρό δυστυχώς δεν διαθέτω, θα προσπαθήσω όμως............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σισσάκι. Όποτε και αν μπορείς γράφεις λίγα λόγια για σένα. Αν πάλι έρχεσαι σε δύσκολη θέση σεβαστό.
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  11. Χριστινιώ μου, ευχαριστώ για το κέρασμα! Νάξερες πόσο πεθύμησα Κουμιώτικο μπακλαβά και εκείνο το ωραίο γαλακτομπούρεκο στην Πλατεία,αλλά προς το παρόν θα βολευτώ με το βραβείο που με τίμησες...κάτι θα βρω να πω...
    Οσο για τη δική σου εξομολόγηση,σεβαστή και ευχή μου να πραγματοποιήσεις ΟΛΑ σου τα όνειρα!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...τώρα που έμαθες ποδήλατο~ όλα θα γίνουν....!!!
    Φιλάκια πολλάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Πολύ χαρηκα που σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Νίκη. Και εγω χάρηκα που βρεθήκαμε. Φιλιά!!

      Διαγραφή
  13. χαχχαχα.....καταπληκτικη!!!!!!! δυναμικη....κ ανθρωπινη......χαρηκα που σε βρηκα κ γω τρεχω κ δεν προλαβαινω αλλα θα περασω σε καποια φαση ξανα να δω τις δημιουργιες σου αναλητικα......αφου περασες ολες αυτες τις φασεις που λες ειμαι σιγουρη οτι θα σου χαρισει ο καλος Θεουλης ενα παιδακι ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ......η αιτηση σου ειναι καθ οδον γι αυτο μην τολμησεις να απελπιστεις κ ακυρωθει αυτη......εκει που τελειωνει η ανθρωπινη δυναμη αρχιζει η αγαπη Του Θεου.....σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Σοφία. Ας μου το δώσει ο Θεός όποτε εκείνος κρίνει. Και πάλι αν δεν θέλει δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Γενηθήτω το θέλημά σου!!!
      Χάρηκα που βρεθήκαμε
      Φιλιά

      Διαγραφή
  14. Χριστινάκι μου την ξέρεις την παροιμία "κάλλιο αργά παρά ποτέ?".
    Την ανάρτησή σου την είδα μόλις την έγραψες αλλά επειδή μ' έτρεχαν οι δουλειές, είπα να μην σου απαντήσω βιαστικά και κατέληξα ...τώρα!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο και που έμαθες ποδήλατο και σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να το πάρεις αγκαλίτσα γρήγορα! Το βραβείο που μου δίνεις το παίρνω με μεγάλη χαρά και θα το τιμήσω όσο καλύτερα μπορώ!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Χριστίνα. Σήμερα το ανακάλυψα το blogοσπιτάκι σου και απ' ότι βλέπω, έχεις κι εσύ το ίδιο βραβειάκι. Διάβασα για σένα και ανακάλυψα κι εγώ πολλά κοινά (2,5,7,8,9,10).
    Όσον αφορά στο θέμα της μητρότητας, μην αγχώνεσαι κι όλα θα γίνουν. Εγώ έγινα μανούλα στα 42 μου, ενώ είχα παραιτηθεί από τις προσπάθειες και πίστευα ότι δεν θα κάνω παιδάκι. Εύχομαι γρήγορα να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πλεκτοκόριτσο. Μου έδωσες πολύ κουράγιο. Χάρηκα που βρήκες το μπλοκ μου. Εγώ σε έχω βρει πριν μέρες και διαβάζω αναρτήσεις μπας και μαθω βελονάκι... φιλιά!!!

      Διαγραφή