Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Νεραϊδένιο μπουκάλι και η ζωή κυλάει ήρεμα

Καλησπέρα αγαπημένες!!

Μπήκαμε στο χειμώνα!!! Η θερμοκρασία έπεσε αρκετά (γύρω στους 5 o C είχαμε τις προηγούμενες μέρες) και από το Σάββατο βρέχει, βρέχει , βρέχει .....

Βέβαια η βροχή έχει και τα καλά της, αφού βγαίνοντας ένα απόγευμα- εντελώς ανυποψίαστη - στο μπαλκόνι μου  βλέπω αυτή την εικόνα και παθαίνω σοκ:



Λατρεύω τα ουράνια τόξα!!! Μου αποπνέουν ένα αίσθημα ελπίδας...

Κατά τα άλλα, η ζωή μας συνεχίζεται, με την καθημερινή ρουτίνα την εβδομάδα και με μικρές ήρεμες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο.

Σε μια από αυτές τις αποδράσεις πήγαμε Κυριακάτικη ποδηλατάδα σε ένα δασύλλιο,  στην περιοχή Τσίχλα, όπου φαινόταν πανοραμικά το Διδυμότειχο. Μετά συνεχίσαμε την βόλτα μας παραποτάμια- στον Ερυθροπόταμο.

 
 
 
 
Κλείνοντας την ανάρτησή μου και για να μην σας αφήσω χωρίς δημιουργία, θα σας δείξω ένα νεραϊδένιο μπουκάλι που έφτιαξα λίγες μέρες πριν φύγω από τη Λάρισα.
 
 
                        Μπουκάλι με θέμα ''νεραϊδάκια'' φτιαγμένο με την τεχνική του decoupage και κρακελέ 2 συστατικών.
 
Τώρα που κρύωσε ο καιρός και μαζεύτηκα σπίτι, έπιασα το βελονάκι:
 
 
Πλέκω κορδόνια, από κλωστές κεντήματος, σε διάφορα χρώματα. Τι θα τα κάνω;  Σας αφήνω να το μαντέψετε...
 
Σας κούρασα ε;
 
Σας αφήνω, αφού πρώτα σας στείλω πολλά φιλάκια!!!
 
 
 



11 σχόλια:

  1. Χριστινάκι μου εκεί ψηλάααα που είσαι κάνει κρύοοοο!!! Αλλά έχει και τις απίθανες ομορφιές της φύσης που είσαι τυχερούλα !!! Το ουράνιο τόξο βγαίνει για όλους μας Χριστίνα μου και μας φωτίζει την ψυχή με τα χρώματά του !!1
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα μου καλημέρα!!! Δεν ξέρω γιατί αλλά εδώ και πολύ καιρό το blog σου δεν εμφανιζόταν στις λίστες μου και έτσι έχω χάσει πολλές αναρτήσεις σου. Στο Διδυμότειχο βρίσκεσαι λοιπόν.... έχω περάσει και εγώ από εκεί σαν παιδί αξιωματικού.... όμορφα τα τοπία του, αλλά δύσκολος ο χειμώνας του!!! Το μπουκάλι σου υπέροχο, όπως και το φωτιστικό της προηγούμενες ανάρτησης, με τα κορδόνια βέβαια δεν κατάλαβα τι θέλεις να φτιάξεις!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινάκι χαίρομαι που περνάς καλά και προσαρμόστηκες στα εκεί δεδομένα.
    Ξέρω ότι σου αρέσει να γνωρίζεις καινούργιους τόπους και κουλτούρες. η Θράκη έχει πολλές ομορφιές, αλλά και κρύο. Πολύ όμορφο το μπουκάλι σου ( πότε το έκανες και δεν το είδα). Περιμένω να δω τις δημιουργίες σου με τις κλωστές.
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, πιο πολύ από όλα ζήλεψα αυτήν την ποδηλατάδα! Τι ωραία τοπία! Είναι πραγματικά υπέροχο να μπορείς να κάνεις τέτοιες βόλτες!!!
    Πολύ όμορφο και το μπουκαλάκι!
    Καλημέρα, Χριστίνα, και καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Χριστίνα μου!!Υπέροχες οι φωτογραφίες σου από τό ουράνιο τόξο αλλά καί από τήν βόλτα στό δάσος!!Πολύ όμορφο τό μπουκαλάκι σου!!Καλό πλέξιμο!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφες οι φωτογραφίες σου, Χριστίνα!!! Πολύ μου άρεσαν!
    Το μπουκάλι εξαιρετικό!
    Φιλιά πολλά και καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφες οι φωτογραφίες σου, Χριστίνα!!! Πολύ μου άρεσαν!
    Το μπουκάλι εξαιρετικό!
    Φιλιά πολλά και καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου, Χριστίνα από το ακριτικό Διδυμότειχο!
    Το μπουκάλι πραγματικά νεραϊδένιο !!
    Να'σαι καλά και να περάσεις όμορφα το Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα να έχεις και καλή εβδομάδα. Οι φωτογραφίες σου όμορφες και ταξιδιάρικες, να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χριστίνα καλό μήνα και καλώς όρισες στην "γειτονιά" μου με κάποια χιλιόμετρα διαφορά...Λοιπόν "γειτόνισσα"σου ευχομαι καλή διαμονή ευχάριστη και δημιουργική!!! Η θέα απο το μπαλκόνι σου απολαυστική είναι προνόμοιο να μένεις σε περιοχές μακρυά από στενούς και σκοτεινούς δρόμους με πολυκατοικίες.....τα μειονεκτήματα είναι ελάχιστα μπροστά στα πλεονεκτήματα!!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστινα εχω τοσο καιρο να περασω απο δω , ολα ειναι πιο ομορφα και εσυ εισαι Διδυμοτειχο , ευχομαι να περνας καλα , τα ντεκουπαζ σου πολυ νεραιδενια, φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή